Česky  English  Deutsch  Français
mag.mopo.info: Zeitschrift für mobile Technologien, Reisen und Lebensstil
Samstag den 21. September 2024 7:44

ad space
Artikels
Téma: Mobilní přístroje
den 11. Oktober 2004 15:00Mobilní přístroje
Zajímavá klávesnice: BlackBerry 7100
Kanadská firma RIM (Research In Motion) je známá svými komunikátory BlackBerry, u kterých dosud používala plnohodnotnou klávesnici, tedy s tlaèítkem pro každé písmeno abecedy zvl᚝. Revoluèní v mnoha ohledech a mezi jiným i v pojetí klávesnice je model BlackBerry 7100.
Diskussion (1 příspěvek)
den 11. August 2004 13:00Mobilní přístroje
Siemens M65: spojení do terénu (recenze)
Siemens M65 je jedním z nejprodávanìjších pøedstavitelù øady 65. Není se co divit, jedná se o další odolný telefon, kterých je v záplavì klasických telefonù málo, a pøestože má vyšší odolnost, vypadá skvìle a nechybí mu prakticky žádná funkce. Komunikaèní funkce e-mail, MMS a SMS jsou na dobré úrovni, ale stále je co zlepšovat.
Diskussion
den 1. Juli 2004 12:00Mobilní přístroje
SE K700: Jeden z mnoha
Design mobilních telefonù byl zpoèátku spíše druhoøadou záležitostí, zamìøenou hlavnì na funkènost a snadnou použitelnost. Nový model se od pøedchozího zpravidla zásadnì lišil funkènì a tedy i vzhledem. Ovšem vývoj zcela nového modelu je èasovì i finanènì nároènou záležitostí, a tak se nové mobily objevovaly s velkými èasovými odstupy a na jejich dokonalost byly kladeny vìtší nároky, protože na nìkolika málo modelech závisel osud výrobce. Tak také vznikly legendy typu Nokia 5110. Konkurence ale houstne, a tak se výrobci snaží uvádìt nové modely co nejrychleji, aby z trhu ukousli co nejvíce. Jenže technologickou nároènost vývoje zcela nového modelu nelze snížit, ta naopak roste i s èasovou nároèností, a tak výrobci pøišli na jednoduchý trik. Mìní pouze design a upravují nìkteré funkce, ale základ zùstává stejný. Nejproslulejší je v tomto smìru Nokia, v jejíchž telefonech se teï vyzná už jen málokdo. Pøestože výsledky této strategie nejsou zatím pøíliš pozitivní a jsou èasto pøedmìtem kritiky hlavnì pokroèilejších zákazníkù, vydává se touto cestou stále více výrobcù. Za souèasné situace rozpoutané Nokií jim asi nic jiného nezbývá.
Diskussion (3 příspěvky)
den 26. Dezember 2003 15:00Mobilní přístroje
Philips 530 - zvláštní e-mail
Telefony Philips mívají i v té nejlevnìjší kategorii e-mailového klienta. Ovšem do dokonalosti má tento klient ještì daleko. Možnosti velké sdílené pamìti nejsou plnì využity.
Diskussion
den 9. Dezember 2003 16:00Mobilní přístroje
Motorola MPx200: pøíliš chytrý mobil
Motorola MPx200 je mobilní pøístroj založený na platformì Windows Mobile. Díky tomu nabízí obrovské množství funkcí, známých spíše z kapesních poèítaèù než z mobilních telefonù. Opravdu ale chceme tak chytré mobily? Poslední prùzkumy ukazují, že uživatelé jsou z pøíliš chytrých mobilù spíše frustrováni než nadšeni.
Diskussion
den 25. November 2003 9:00Mobilní přístroje
Který levný mobil s e-mailem?
Období Vánoc se už tradiènì stalo obdobím nákupù mobilních telefonù a souvisejících služeb. Operátoøi i nezávislí prodejci se snaží pomocí rùzných akcí pøesvìdèit zákazníky, že právì teï jim za jejich peníze nabízí to nejlepší. Jaké levné mobily s e-mailem lze teï koupit?
Diskussion (1 příspěvek)
den 16. November 2003 15:00Mobilní přístroje
E-mail v Motorole V300
Motorola V300 je pøedstavitelem nové øady rozevíracích telefonù firmy Motorola. Oproti pøedchùdcùm si na tomto modelu dali skuteènì záležet a nechybí v nìm žádná z moderních funkcí. To se týká i e-mailu.
Diskussion
den 3. November 2003 16:00Mobilní přístroje
SonyEricsson Z600 umí HTML
SonyEricsson Z600 je prvním mobilem rozevírací konstrukce tohoto výrobce pro evropské trhy. Uživatele potìší pøíjemný e-mailový klient na velkém displeji, schopný zobrazit e-maily i v HTML a dokonce si poradí i s èeštinou.
Diskussion
den 26. Oktober 2003 11:00Mobilní přístroje
První informace o e-mailu v SonyEricssonu T230
SonyEricsson T230 je v souèasnosti nejlevnìjším mobilním telefonem této firmy s barevným displejem. Na rozdíl od obdobných výrobkù jiných firem není ochuzen o e-mail klienta. Co mùže nejlevnìjší tøída nabídnout?
Diskussion
den 26. Oktober 2003 9:00Mobilní přístroje
Zkušenosti s e-mailem v rozklápìcí Nokii 6800
Tato extravagantní Nokia nabízí po rozklopení plnohodnotnou klávesnici, takže by používání e-mailu mìlo být lahùdkou. Skuteènost je však ponìkud horší.
Diskussion
Suchen
Suchen ein Artikel oder eine Nachricht die enthielt folgendes Wort
ad space
Warning! This web site is under large reconstruction. The pages are continuously updated, but it cannot be ensured, that they are always complete.

Contact, questions, subjects: info@motio.info

Warning! The content of this web is protected by author's laws (in English speaking countries known as copyright). No part of its content can be copied or used in any way without previous written permit. This publication is issued by VHIT.info. Please contact us at the above e-mail for more details or with requests for cooperation. Unallowed content handling will be punished to the maximum extent of valid law.

t = 0.019 s