Česky  English  Deutsch  Français
mag.mopo.info: mobile technologies, travel and lifestyle magazine
Saturday 21st September 2024 11:57

ad space
Articles
Téma: Služby operátorů
22nd July 2005 10:00Služby operátorů
Prázdniny se zpravodajstvím od Eurotelu zdarma
Eurotel spoleènì s iDnes pøišel se zajímavou nabídkou, hodnou zájmu. Léto mnoho z nás tráví na dovolených a mobil má u sebe témìø každý. A což tak dostávat na nìj zprávy zdarma? Jste-li na dovolené nìkde v èeském zapadákovì, je to ideální nabídka.
Discussion
14th July 2005 10:00Služby operátorů
Push to Talk: hlasový instant messaging
Zpùsob telefonování nazvaný Push to Talk se mùže zdát krokem zpìt. Nemožnost hovoøit souèasnì je návratem k dobám vysílaèek a obligátnímu "pøepínám". Ale je øada situací, kdy je tento zpùsob komunikace výhodou a navíc Push to Talk nabízí mnohem více.
Discussion (1 příspěvek)
14th June 2005 10:00Služby operátorů
Férová politika FUP Eurotelu opìt komplikovanìjší
Být velkým poskytovatelem pøipojení k Internetu asi není žádná hraèka. Nebo se tak Eurotel jen tváøí? V každém pøípadì opìt pøitvrdil svá pravidla omezující množství pøenesených dat a zabraòující tak nadmìrnému zatìžování. Tento pøístup je spíše èeskou specialitou, u západních sousedù se snaží jít spíše cestou posilování linek a získávání tak dalších spokojených zákazníkù. Jenže to asi nìco stojí a jak je vidìt, Eurotel se snaží spíše maximalizovat své zisky.
Discussion
30th May 2005 18:00Služby operátorů
Banky se brání proti scamu
Podvodné e-maily pøedstavují velkou hrozbu pro dùvìryhodnost bank a jejich elektronických služeb. Podvody jsou èasto tak dokonalé, že uživatel má problémy je odhalit. Banky se snaží hledat zpùsoby, jak svou identitu v elektronickém svìtì zachovat. Zatímco v reálném svìtì mùže tìžko existovat falešná poboèka banky, ve svìtì virtuálním to není nic nepøedstavitelného.
Discussion
2nd May 2005 18:00Služby operátorů
Jaro ve znamení volných minut
Jaro je èasem lásky a kdo nemùže být se svou drahou polovièkou, èasto touží si s ní dlouze povídat. Mobilní operátoøi se hned chytají šance na další zisky a pøichází s nepøebernou nabídkou volných minut.
Discussion
28th March 2005 16:00Služby operátorů
Eurotel: úètování za e-maily jako na poštì
Cestování s e-mailem je stále populárnìjší a není proto divu, že Eurotel popøemýšlel, jak na tom co nejlépe vydìlat a možná alespoò trochu nostalgicky vzpomenout na dávné doby papírové pošty.
Discussion (1 příspěvek)
28th March 2005 16:00Služby operátorů
Eurotel: úètování za e-maily jako na poštì
Cestování s e-mailem je stále populárnìjší a není proto divu, že Eurotel popøemýšlel, jak na tom co nejlépe vydìlat. a možná alespoò trochu nostalgicky vzpomenout na dávné doby papírové pošty.
Discussion
25th August 2004 13:00Služby operátorů
Ušetøete za dobíjení Go Data Nonstop
Eurotel nabízí pøi dobíjení pøedplacené karty Go celou øadu zajímavých bonusù, se kterými lze ušetøit, resp. získat kredit navíc. Tyto bonusy možná upadly trochu v zapomìní a moc se neujaly, protože jejich vliv je znatelný až pøi relativnì velkých dobíjených èástkách, ale to je právì pøípad Go Data Nonstop. Podívejme se na nì podrobnìji a kolik lze díky nim získat.
Discussion
7th August 2004 12:00Služby operátorů
Twist Unlimited nebo Go Nonstop?
Neomezená data pomocí technologie GPRS nabízí na pøedplacené kartì Eurotel i T-Mobile. Pojetí každého operátora je trochu odlišné, a tak rozhodnutí mezi nimi není vždy snadné. Twist mùže být o nìco rychlejší, ovšem Go pøináší služby navíc.
Discussion
10th July 2004 12:00Služby operátorů
Go Data Nonstop: Paušální data na pøedplacence
S myšlenkou neomezených datových pøenosù pomocí technologie GPRS za urèitý mìsíèní paušál pøišel jako první Eurotel. Ovšem jen u bìžných tarifních programù. Zákazníci s pøedplacenou službou Go tak byli znevýhodnìni a zdálo se, že je nìco podobného i technicky nemožné a ani operátoøi této myšlence nepøikládali velkou dùvìru. Ostatnì je to logické, jejich cílem je smìøovat zákazníky k bìžným tarifním programùm a neomezené datové pøenosy jsou k tomu jistì pádným dùvodem. Ovšem ne každý chce nebo mùže mít tarifní program a pøedplacených karet je více než tarifních. To si jistì dobøe uvìdomil T-Mobile, když pøišel s nabídkou Twist Data Unlimited, která má ale mnoho omezení. Eurotel zøejmì nechtìl zùstat pozadu a tak tu koneènì máme neomezená data na pøedplacené kartì Go a možná i trochu lepší než u Twistu.
Discussion
< Novější | 1 | 2 | Starší >

Find
Find an article or a news containing the following word
ad space
Warning! This web site is under large reconstruction. The pages are continuously updated, but it cannot be ensured, that they are always complete.

Contact, questions, subjects: info@motio.info

Warning! The content of this web is protected by author's laws (in English speaking countries known as copyright). No part of its content can be copied or used in any way without previous written permit. This publication is issued by VHIT.info. Please contact us at the above e-mail for more details or with requests for cooperation. Unallowed content handling will be punished to the maximum extent of valid law.

t = 0.052 s