Česky  English  Deutsch  Français
mag.mopo.info: mobile technologies, travel and lifestyle magazine
Saturday 21st September 2024 11:33

ad space
Articles
Téma: Služby operátorů
12th May 2004 14:00Služby operátorů
Twist Data Unlimited: paušální data na pøedplacence
Uvedení paušálních dat na pøedplacené Twist kartì od 1. 5. 2004 bylo pøekvapením a nutno dodat, že pro mnohé pøíjemným. Ne každý se chce vázat smlouvou s operátorem a zabývat se s tím spojenými formalitami. Jenže to by nesmìli být naši mobilní operátoøi takoví, jací jsou a nemìli by úmyslnì znevýhodòovat pøedplacené karty. Nápad s paušálními daty pro pøedplacenkáøe je jistì chvályhodný, ale jeho realizace v podání T-Mobile jej èiní ponìkud tìžkopádným.
Discussion (1 příspěvek)
3rd February 2004 19:00Služby operátorů
Paušální Internet pøes pevnou linku v Èesku?
Koneènì bylo pøedstaveno jakési paušální zpoplatnìní Internetu pøes vytáèenou telefonní linku i u nás. Jako první jej nabídly spoleènosti Èeský telecom a GTS. Po velkém oèekávání nastalo opìt zklamání. Nabídka je pøíliš drahá a málo použitelná, mobilní operátoøi s neomezeným GPRS nabízí mnohem lepší službu. Malou útìchou mùže být, že se jedná pouze o testovací provoz. Pak se uvidí. Není na škodu se podívat, jak vypadá nejlevnìjší nabídka Internetu od národních operátorù v nìkterých vyspìlejších západních zemích. Je náš právì pøedstavený paušál k smíchu?
Discussion
25th December 2003 14:00Služby operátorů
Co pøinese zvýšení DPH
Od 1. 1. 2004 se v ÈR u telekomunikaèních služeb zvyšuje DPH z 5% na 22%. Pøipravili jsme pøehled opatøení, která v souvislosti s tím chystají mobilní operátoøi. Pro ty, kteøí používají mobilní telefon málo a mají Eurotel Go nebo Oskartu, znamenají nové podmínky dokonce úsporu.
Discussion (2 příspěvky)
26th October 2003 10:00Služby operátorů
Nastavení GPRS podle stránek operátorù
Èastým problémem uživatelù zaèínajících používat e-mail na mobilním telefonu je nastavení datových pøenosù. Nastavení GPRS dle stránek operátorù je zvládnutelné, i když èasto dlouho trvá nalézt ty správné informace.
Discussion
18th October 2003 10:00Služby operátorů
SMS e-mail u Oskara
Jak pracovat s e-mailem pomocí SMS zpráv u Oskara.
Discussion (2 příspěvky)
18th October 2003 9:00Služby operátorů
SMS e-mail u Eurotelu
Jak pracovat s e-mailem pomocí SMS zpráv u Eurotelu.
Discussion
18th October 2003 9:00Služby operátorů
SMS e-mail u T-Mobile
Jak pracovat s e-mailem pomocí SMS zpráv u T-Mobile.
Discussion
< Novější | 1 | 2 | Starší >

Find
Find an article or a news containing the following word
ad space
Warning! This web site is under large reconstruction. The pages are continuously updated, but it cannot be ensured, that they are always complete.

Contact, questions, subjects: info@motio.info

Warning! The content of this web is protected by author's laws (in English speaking countries known as copyright). No part of its content can be copied or used in any way without previous written permit. This publication is issued by VHIT.info. Please contact us at the above e-mail for more details or with requests for cooperation. Unallowed content handling will be punished to the maximum extent of valid law.

t = 0.018 s