Česky  English  Deutsch  Français
mag.mopo.info: magazín o mobilních technologiích, cestování a životním stylu
sobota 21. září 2024 11:28

reklamní prostor
Články
Téma: Služby operátorů
12. května 2004 14:00Služby operátorů
Twist Data Unlimited: paušální data na pøedplacence
Uvedení paušálních dat na pøedplacené Twist kartì od 1. 5. 2004 bylo pøekvapením a nutno dodat, že pro mnohé pøíjemným. Ne každý se chce vázat smlouvou s operátorem a zabývat se s tím spojenými formalitami. Jenže to by nesmìli být naši mobilní operátoøi takoví, jací jsou a nemìli by úmyslnì znevýhodòovat pøedplacené karty. Nápad s paušálními daty pro pøedplacenkáøe je jistì chvályhodný, ale jeho realizace v podání T-Mobile jej èiní ponìkud tìžkopádným.
Diskuze (1 příspěvek)
3. února 2004 19:00Služby operátorů
Paušální Internet pøes pevnou linku v Èesku?
Koneènì bylo pøedstaveno jakési paušální zpoplatnìní Internetu pøes vytáèenou telefonní linku i u nás. Jako první jej nabídly spoleènosti Èeský telecom a GTS. Po velkém oèekávání nastalo opìt zklamání. Nabídka je pøíliš drahá a málo použitelná, mobilní operátoøi s neomezeným GPRS nabízí mnohem lepší službu. Malou útìchou mùže být, že se jedná pouze o testovací provoz. Pak se uvidí. Není na škodu se podívat, jak vypadá nejlevnìjší nabídka Internetu od národních operátorù v nìkterých vyspìlejších západních zemích. Je náš právì pøedstavený paušál k smíchu?
Diskuze
25. prosince 2003 14:00Služby operátorů
Co pøinese zvýšení DPH
Od 1. 1. 2004 se v ÈR u telekomunikaèních služeb zvyšuje DPH z 5% na 22%. Pøipravili jsme pøehled opatøení, která v souvislosti s tím chystají mobilní operátoøi. Pro ty, kteøí používají mobilní telefon málo a mají Eurotel Go nebo Oskartu, znamenají nové podmínky dokonce úsporu.
Diskuze (2 příspěvky)
26. října 2003 10:00Služby operátorů
Nastavení GPRS podle stránek operátorù
Èastým problémem uživatelù zaèínajících používat e-mail na mobilním telefonu je nastavení datových pøenosù. Nastavení GPRS dle stránek operátorù je zvládnutelné, i když èasto dlouho trvá nalézt ty správné informace.
Diskuze
18. října 2003 10:00Služby operátorů
SMS e-mail u Oskara
Jak pracovat s e-mailem pomocí SMS zpráv u Oskara.
Diskuze (2 příspěvky)
18. října 2003 9:00Služby operátorů
SMS e-mail u Eurotelu
Jak pracovat s e-mailem pomocí SMS zpráv u Eurotelu.
Diskuze
18. října 2003 9:00Služby operátorů
SMS e-mail u T-Mobile
Jak pracovat s e-mailem pomocí SMS zpráv u T-Mobile.
Diskuze
< Novější | 1 | 2 | Starší >

Najít
Vyhledat článek nebo zprávu, která obsahuje následující slovo
reklamní prostor
Pozor! Probíhá rozsáhlá přestavba webu. Stránky jsou průběžně upravovány, ale nelze zaručit, že jsou vždy úplné.

Kontakt, dotazy, náměty: info@motio.info

Upozornění! Obsah tohoto webu je chráněn autorskými právy (copyright v anglicky mluvících zemích). Žádná část jeho obsahu nesmí být kopírována či jinak využívána bez předchozího písemného souhlasu. Tuto publikaci vydává VHIT.info. S dotazy, nejasnostmi nebo zájmem o spolupráci se obraťte na výše uvedený e-mail. Neoprávněné nakládání s obsahem bude postihováno v maximální možné míře dle platného práva.

t = 0.019 s