Česky  English  Deutsch  Français
mag.mopo.info: magazín o mobilních technologiích, cestování a životním stylu
sobota 21. září 2024 9:26

reklamní prostor
Články
Téma: Testy a recenze
11. září 2004 10:00Testy a recenze / Informace e-mailem
Zprávy z Formule 1 přímo od zdroje
Formule 1 je jedním z nejpopulárnějších a nejatraktivnějších sportů. Na oficiálních stránkách této soutěže si lze objednat pravidelný informační servis formou e-mailu a nepřijdete tak o žádnou důležitou informaci.
Diskuze (5 příspěvků)
29. května 2004 12:00Testy a recenze / Informace e-mailem
Noviny e-mailem: České Noviny (ceskenoviny.cz)
Na českém Internetu lze nalézt mnoho užitečných e-mailových služeb. K nim bezpochyby patří i zasílání přehledu zpráv e-mailem nabízené známými deníky a informačními portály. Jako první jsme se podívali na České Noviny, které jsou přímo u zdroje většiny důležitých zpráv, protože patří ČTK (Česká Tisková Kancelář), jejíž zpravodajství přebírá většina domácích sdělovacích prostředků.
Diskuze (8 příspěvků)
17. ledna 2004 11:00Testy a recenze
Stowaway wireless: pøenosná klávesnice
Ve svìtì mobilních zaøízení je snaha o maximální miniaturizaci. To se týká samozøejmì i mobilních telefonù. Od urèité meze však už miniaturizace bývá na úkor použitelnosti a obvykle jako první pøicházejí na øadu tlaèítka. Tento neduh mùže pomoci vyøešit externí pøenosná klávesnice.
Diskuze
Najít
Vyhledat článek nebo zprávu, která obsahuje následující slovo
reklamní prostor
Pozor! Probíhá rozsáhlá přestavba webu. Stránky jsou průběžně upravovány, ale nelze zaručit, že jsou vždy úplné.

Kontakt, dotazy, náměty: info@motio.info

Upozornění! Obsah tohoto webu je chráněn autorskými právy (copyright v anglicky mluvících zemích). Žádná část jeho obsahu nesmí být kopírována či jinak využívána bez předchozího písemného souhlasu. Tuto publikaci vydává VHIT.info. S dotazy, nejasnostmi nebo zájmem o spolupráci se obraťte na výše uvedený e-mail. Neoprávněné nakládání s obsahem bude postihováno v maximální možné míře dle platného práva.

t = 0.018 s